DIENSTEN

Bij E-LIFT kun je terecht voor algehele ontzorging op het gebied van elektrisch laden. Van het schouwen van de situatie tot volledige installatie. Binnen enkele weken kun je onbezorgd laden!

het 6-stappen model van e-lift

Persoonlijke dienstverlening passend bij iedere situatie en locatie

ASSESMENT VAN DE SITUATIE

Je hebt interesse in een laadpaal of een gehele laadinfrastructuur en weet niet precies waar je moet beginnen. Zoveel aanbod, zoveel informatie en geen duidelijke antwoorden op je vragen. Vanuit E-LIFT helpen we graag je vraag of vragen te verduidelijken en geven we advies op maat. Een goed begin is het halve werk!

SCHOUWEN VAN DE LOCATIE

Nu duidelijk is welke laadpaal of laadpalen je nodig hebt gaan we verder met het schouwen van de locatie. Wat moet er gebeuren? Waar komt de elektriciteit vandaan? Wat voor werkzaamheden moeten verricht worden om een ideale situatie te creëren? 

ADVIES OP MAAT

De inventarisatie is gemaakt, de wensen, eisen en mogelijkheden in  kaart gebracht en het advies op maat ligt voor.  Op basis van een adviesgesprek nemen we het geheel nog een keer met je door en, wanneer gewenst, passen we he definitieve advies aan op basis van de verkregen feedback.  De onderzoeksfase is afgerond en nu gaan we over tot installatie.

INSTALLATIE LAADOPLOSSING

Op basis van de overeengekomen afspraken gaan we over tot het installeren van de laadpaal, laadpalen of het laadplein. Van bestelling tot installatie duurt bij ons nooit langer dan 4 weken. Na installatie ontvang je een handleiding voor het gebruik van de laadpaal. 

OPLEVERING EN INSTRUCTIE

Samen beoordelen we het opgeleverde werk en testen we de laadpaal, de laadpalen of het laadplein. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn twee belangrijke kernwaarden binnen E-LIFT, dus ook wij willen zeker weten dat alles werkt en conform opdracht is opgeleverd. Naast deze oplevering vertellen we je graag meer over het optimale gebruik van de geplaatste laadoplossing(en).

SERVICE EN ONDERHOUD

De E-LIFT laadpalen zijn gemaakt om te 'overleven'. IJzersterk, weerbesteding, uitbreidbaar en vandalismebestendig.  Om de laadpaal nog langer mee te laten gaan bieden wij diverse Service & Onderhoud pakketten aan.  Je kunt onder andere zelf bepalen binnen welke tijd een monteur langskomt om een eventuele storing op te lossen. 

Volg ons ook op social media!

Contact

Maaskade 127
3071 NK Rotterdam
Nederland

info@elift.nl
www.elift.nl