LAADOPLOSSINGEN

E-LIFT biedt een reeks slimme laadoplossingen van 22 kW tot 150 kW per aansluitpunt voor thuis, het werk en openbare ruimten.  Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. De laadoplossingen kunnen ieder op elk willekeurig backend systeem worden aangesloten. 

Verzonken laadpaal
E-LIFT GS

Onze gepatenteerde verzonken laadpaal verdwijnt uit het zicht als je niet aan het laden bent. Door het unieke design, de geïntegreerde sensoren en het bijbehorende onderhoudssysteem kun je deze laadpaal terplekke en op afstand bedienen. Ideaal voor marktpleinen, laadpleinen en steden met een historische binnenstad.Te verkrijgen met 2, 3 of 4 aansluitpunten.

Vaste Laadpaal
E-LIFT FX

Natuurlijk kan ook een vaste laadpaal niet ontbreken in ons assortiment. Onze vaste laadpaal is qua behuizing en mogelijkheden gelijk aan onze verzonken laadpaal. Duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid staan centraal in het aanbieden van deze vaste laadpaal. Te verkrijgen met 2, 3 of 4 aansluitpunten.

Wandlader
E-LIFT WS

Wil je gemakkelijk laden zonder een het zicht in een omgeving te 'vervuilen'? Dan is onze wandoplossing een ideaal alternatief. Klein, aantrekkelijk en van hoge kwaliteit. Geen lelijke plastic box meer in je tuin, aan de wand of in de parkeergarage, maar een te personaliseren laadoplossing die past bij jouw wensen en eisen.


meer informatie

Snellader
E-LIFT QC

In ieder modern assortiment hoort een snellader. Onze snelladers zijn in verschillende varianten te krijgen. Startende vanaf 50 kW en uit te breiden tot maximaal 150 kW. Door onze modulaire opbouw hoef je geen geheel nieuwe behuizing te bestellen, maar plaats je er een unit bij om het aantal kW te vergroten.


Biobased verkeersbord
CLIMATE SIGNS

Naast een hoogwaardige laadoplossing hoort een hoogwaardig verkeersbord te staan. In deze hebben wij bewust gekozen voor biobased verkeersborden die een negatieve footprint hebben. Op deze manier dragen we bij aan de Klimaatdoelstellingen en kunnen we een integraal aanbod bieden dat aansluit op de wensen en eisen van onze milieubewuste klanten en partners.

meer informatie

Wegmarkering
PIXEL PAVING

Om ons aanbod te vervolmaken bieden wij wegmarkeringen op maat aan. Alles is in deze mogelijk. Van gekleurde stoeptegels die elektrisch laden uitbeelden tot tegels voorzien van logo's. Maatwerk is bij ons geen uitzondering, maar de standaard. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel mooier.


Volg ons ook op social media!

Contact

Maaskade 127
3071 NK Rotterdam
Nederland

info@elift.nl
www.elift.nl