Teamwork makes the dream work

E-LIFT bestaat uit een groep gepassioneerde mensen die staan voor duurzaamheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en het geheel ontzorgen van partners en klanten. 

Het ontstaan van e-lift

E-LIFT is in 2019 gestart met het ontwikkelen van een verzonken laadpaal. Na diverse gesprekken met wethouders en andere belanghebbenden ontstond de wens om een laadpaal te ontwikkelen die in de grond zakt zodra niemand er gebruikt van maakt. Dit om het straatbeeld niet te vervuilen en een veilige omgeving te creëren voor omwonenden. Door de continue stroom aan innovaties is de verzonken laadpaal anno 2021 een hoogwaardig, modern product dat voldoet aan alle normen in Nederland en Europa en een bijzonder smaakvolle uitstraling heeft. Door de pragmatische instelling van Patrick Oranje (CEO van E-LIFT) en Huub Dresen (CTO van E-LIFT) is er in één jaar tijd een gehele collectie laadpalen ontworpen met als resultaat dat E-LIFT in 2021 in staat is om diverse laadpalen (verzonken, vast, wandlader en snellader)  te leveren met meerdere aansluitpunten (maximaal 4).

Om de getoonde ambities kracht bij te zetten zijn Peter Heemink (CFO van E-LIFT) en Arthur Dallau (Business development & Partnerships) aangetrokken als mede-aandeelhouders. Zij zetten hun kennis en kunde in om E-LIFT strategisch te laten groeien en om partners te verbinden aan E-LIFT.  Om de visie en ambities te vertalen naar visueel aantrekkelijke uitingen is in samenspraak met Rico Dentro het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van E-LIFT vormgegeven. Sinds begin 2021 is Rico verbonden
aan E-LIFT als designer en grafisch vormgever. Als laatste heeft Lisa van der Heijden zich verbonden aan E-LIFT. Met haar uitgebreide kennis, kunde en ervaring op het gebied van advisering en projectmanagement helpt zij Patrick en Arthur met het dagelijkse werk. Van strategische advisering richting klanten tot het 'managen' van projecten. Niets is Lisa te gek.

Ons team

E-LIFT is een moderne netwerkorganisatie met het kernteam als schakel tussen de vele partners, resellers, installateurs en klanten. E-LIFT streeft in deze een organisatievorm na zonder onnodige overhead met de volledige focus op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, diensten en dienstverlening.

Patrick Oranje

CEO

Patrick is het gezicht van E-LIFT. Met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van E&I heeft hij een groot netwerk opgebouwd en weet hij wat nodig is om producten succesvol naar de markt te brengen, installeren, onderhouden en te blijven innoveren. 

Huub Dresen

CTO

Huub is het technische brein van E-LIFT. Geen uitdaging is hem te gek. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe laadpaal, printplaat of controller. Hij  is geboren om complexe technische uitdagingen om te zetten in werkende producten in de praktijk. Hiermee helpt hij Patrick om zijn visie technisch uitvoerbaar te maken.

Arthur Dallau

Business development & Partnerships

Arthur zorgt voor de strategische verbinding tussen E-LIFT en haar partners en bedenkt en ontwikkelt met hen nieuwe business modellen, concepten en ecosystemen in Nederland en ver daarbuiten.  Daarnaast adviseert hij Patrick op het gebied van internationalisering en subsidies.

Rico Dentro

Designer en grafisch vormgever

Rico is het creatieve brein van E-LIFT. Ieder idee van een van de teamgenoten, partners of klanten zet hij om in sprekende beelden, video's, infographics en ander materiaal. Daarnaast adviseert hij Patrick op het gebied van marketing en design voor de te personaliseren laadpalen.

Lisa van der Heijden

Advies & Projecten

Lisa is de frisse, jeugdige wind die zorgt voor een ander perspectief binnen E-LIFT. Als voorvechter van een betere wereld helpt zij E-LIFT, haar klanten en partners om de juiste strategische keuzes te maken, de best passende laadoplossingen aan te schaffen en helpt zij E-LIFT met de positionering in het netwerk samen met haar generatiegenoten. 

Volg ons ook op social media!

Contact

Maaskade 127
3071 NK Rotterdam
Nederland

info@elift.nl
www.elift.nl