PARTNERS IN PURPOSE

Niets belangrijker dan het hebben van betrouwbare partners die hetzelfde DNA hebben als dat van E-LIFT. Samen met onze partners zorgen we voor state-of-the-art producten en diensten. De kracht van deze samenwerkingen uit zicht in de betaalbare, duurzame betrouwbare en gebruiksvriendelijke laadoplossingen en aanverwante producten. Onderstaand tref je een overzicht aan van de strategische partners van E-LIFT. 


VDL RPI produceert de behuizingen van de E-LIFT laadpalen. Door deze strategische samenwerking zijn wij in staat grote hoeveelheden laadpalen te leveren binnen 4 weken. Geen loze beloften, maar gegarandeerde kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen is VDL RPI ISO 9001 en ISO 3834-2 gecertificeerd.  VDL RPI is onderdeel van de VDL Groep. E-LIFT heeft door deze samenwerking toegang tot de 107 bedrijven binnen de VDL Groep en de bijbehorende netwerken wereldwijd.

Phoenix Contact is wereldwijd marktleider en innovator op het gebied van de elektrotechniek en automatisering.  Samen met E-LIFT heeft Phoenix Contact een open source controller ontworpen voor de E-LIFT laadpalen. Een slimme oplossing die toekomstbestendig is en uitbreidbaar met allerlei type systemen en sensoren. Interoperabiliteit en schaalbaarheid zijn op deze manier gegarandeerd. Met meer dan 60.000 producten is er altijd wel een gecertificeerde innovatie op voorraad!


Shuttel ontzorgt klanten volledig op het gebied van mobiliteit. Niet alleen omdat je met één kaart toegang hebt tot vrijwel alle vormen van mobiliteit, maar ook omdat alle standaard administratieve rompslomp als sneeuw voor de zon verdwijnt. De visie van Shuttel sluit naadloos aan op die van E-LIFT. Mobiliteit moet toegankelijk zijn voor alles en iedereen in onze dynamische samenleving. Samen met Shuttel ontwikkelen wij nieuwe dienstverleningsconcepten op het gebied van mobiliteit, energie, digitalisering en data voor organisaties die klaar zijn voor de toekomst!


Kamp Coating zorgt voor de sublimatie van de E-LIFT laadoplossingen. Door de samenwerking met Kamp Coating is E-LIFT in staat iedere vorm van personalisatie te bieden aan haar klanten en partner. Kamp Coating Groep bedient haar klanten vanuit haar vier coatvestigingen in Apeldoorn, Emmen, Vianen en Efté Coating in Eindhoven. Als specialist in innovatieve oppervlaktebehandelingen, zoals KTL, poedercoaten, natlakken, anodiseren en sublimeren geven zij onze producten een nieuwe uitstraling en verlengen zij de levensduur van de laadoplossingen.

TSG Charge is dé partner voor toepassingen van elektrische laadoplossingen. Bij TSG kunt je niet alleen terecht voor de aanschaf van elektrische laadpalen, maar ook voor alle voorbereidende werkzaamheden (bijvoorbeeld elektravoorzieningen), de installatie, het onderhoud en support. Samen met TSG installeren wij onze laadoplossingen en trekken we gezamenlijk op in de verkoop van laadoplossingen in heel Nederland. TSG Charge is onderdeel van TSG Netherlands B.V. met meer dan 3.000 medewerkers in 28 landen.

E -Flux levert een modern backend, bijbehorende laadpassen en dashboards om inzicht te krijgen in de prestaties per laadpaal of laadplein en heeft dekking in geheel Europa door haar bijzondere roaming construct. E-Flux past met haar open en flexibele concept uitstekend bij E-LIFT. Samen onderzoeken wij nieuwe vormen van flexibel laden binnen en buiten de Nederlandse grenzen. 

ihomer verbindt laadpalen met de rest van de digitale wereld. Ze ontwikkelden een open en wereldwijd geaccepteerd protocol, OCPP, voor de communicatie tussen laadpalen en backoffice-systemen. Dat maakt een vrije keuze voor software en hardware mogelijk. OCPI zorgt voor een universele ontsluiting van informatie in diezelfde backoffice-systemen naar andere systemen. Samen met ihomer geven we concreet invulling aan toepassingen voor OCPP 2.0 waardoor we nog meer uit een laadoplossing kunnen halen qua prestaties en data. Daarnaast ontwikkelen we gezamenlijk nieuwe concepten om de eMobility markt te blijven vernieuwen. 

Climate Signs staat voor een duurzame productontwikkeling, het bewerkstelligen van een energieneutrale omgeving en het introduceren van maatschappelijk relevante innovatie. E-LIFT maakt gebruik van de biobased, refurbished en circulaire verkeersborden van Climate Signs. Deze unieke verkeersborden zijn minimaal kimaat neutraal. De biobased verkeersborden hebben zelfs een negatieve footprint van -3,09 kg opgeslagen CO2.  Op deze manier geven we op een verantwoorde manier de laadplaats geheel vorm door onze laadoplossingen te verbinden met passende verkeersborden.

Volg ons ook op social media!

Contact

Maaskade 127
3071 NK Rotterdam
Nederland

info@elift.nl
www.elift.nl